Us Felicitem i ens felicitem


Benvolgudes companyes de Madrid, Barcelona i Galícia
Us felicitem i ens felicitem pels vostres trenta i vint anys de marxa, per tots els vostres passos, que també són nostres, perquè durant un temps hem compartit el camí, i sabem que ho heu viscut intensament deixant petjades inesborrables en ell.
Vivim amb vosaltres l'alegria de celebrar diversos lustres fecunds, volent com a dones viure en gestació, al costat de la mare terra. El gra que va caure, va germinar amb la força de la Ruah i va fructificar malgrat hortolans poc entusiastes amb aquesta espècie nostra i ignorants de la seva essència i llenguatge. ¡Gràcies al gran Hortolà!
Amb tot afecte, ens unim a les celebracions dels vostres aniversaris, obrint camins de sororidad i empenyente en aquesta església, a pesar que en el seu si hi hagi un grup de mentors sords a la Ruah. 
Donem gràcies a Mary Pau i al fòrum de “Cristianisme i món d'avui”, que van inspirar la nostra marxa fa 16 anys En certa manera, som les seves descendents, i ens alegrem i sentim lligades per llaços familiars.
A les companyes de Galícia que demà celebren el seu aniversari, desitgem que seguiu gaudint del camí i del paisatge, encara que sigui costós i difícil en algun tram. 
Una forta abraçada per a totes, amb el desig de seguir caminant sense por, com María de Magdala que, davant la incredulitat d'ells cap al seu missatge, per amor segueix buscant I ES TROBEN
Amigues, germanes, seguim avançant.

Afectuoses abraçades des de València.
Novembre, 2016 

No hay comentarios: